Global Cheese Food, 1982 - 1990 yılları arasında ticari hayatına başlamıştır. Ticari anlayışında;
 
  1. Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti,
  2. Dürüstlük,
  3. Kalite,
  4. Hizmette Süreklilik
 
hedefi alarak yurt içi ve yurt dışı müşteri taleplerini zamanında gerçekleştirmeyi politika edinmiştir.
 
Şirketimiz, İstanbul, Bolu, Hatay daki üretim tesislerinde tüm peynir çeşitleri üretimi ile yurt içi ve yurt dışı pazardaki müşterilerinin beklentileri yönünde üretim sürecine devam etmeketdir.
Özellikle Irak ve diğer Arap ülkelerindeki peynir ürünleri tedariğinden güçlü bir  pazarlama ve müşteri ağına sahiptir.
 
 
MİSYONUMUZ ve HEDEFLERİMİZ
 
Misyon, Ulusal ve uluslar arası gıda güvenliği yönetim şartlarına uyarak en sağlıklı, lezzetli yumurta ve yumurta ürünlerinin müşteriye sunulmasıdır.
 
Hedef, şirketimiz Faaliyette Olduğu Sürece Gıda Güvenilirliği ve İzlenebilirlik Prensipleriyle Yumurta Pazarlama ve Satışının Yapmayı Hedeflemektedir.
 
KALİTE POLİTİKAMIZ
 
Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti, Dürüstlükte, Kalitede ve Hizmette Sürekliliği Hedef Alarak Müşteri Taleplerini Zamanında ve Karşılamak,
 
Dünya sağlık örgütünün belirlemiş olduğu kaliteli hammadde standartlarını kullanarak sektörünün gereği %100 güvenli, sağlıklı, hijyenik şartlarda üretim yaparak  gıda güvenliği standartlarını uygulamak,
 
 
Bunu gerçekleştirmek için tüm çalışanlarımız ve tedarikçilerimiziı Hijyen ve Sanitasyon konusunda sürekli eğiterek insan ve çevre sağlığını birinci planda tutmaktadır.
 
En üst kaliteyi sunmayı hedeflerken gıda güvenliği yönetim şartlarına uymak gıda güvenliği yönetim şartlarını sürekli iyileştirmek hiçbir koşulda kaliteden ödün vermemek,
 
Gıda güvenliğiyle ilgili bilgileri talep etmek ve iletmek, yasal şartlar ve mevzuatların gereğinden ödün vermeden yapmak.
 
HELAL GIDA VE HELAL SERTİFİKA
 
Helal Gıda kavramı, uluslararası The Codex Alimentarius Komisyonu dokümanlarında "İslami kurallar doğrultusunda izin verilen gıda" anlamında yer almakta ve "İslami kurallara göre yasak olan herhangi bir unsuru içermeyen, bu unsurlardan arındırılmış yerlerde veya cihazlarda hazırlanan, işlenen, taşınan ve depolanan, bu durumların dışında üretilen herhangi bir gıda ile hazırlama, işleme, taşıma ve depolama aşamasında direkt temasta olmayan ürün olarak" tanımlanmaktadır.
 
HELAL SERTİFİKA NEDİR?
 
Helal sertifikalama, muteber, ehil ve tarafsız bir kurumun, söz konusu üretimi denetlemesini, helal standartlarla uygunluk içerisinde üretimin yapıldığını teyit etmesini ve buna bağlı olarak, onaylanmış bir belge vermesini kapsayan bir yöntemdir. Gıdalarda helal olma şartı ile birlikte, sağlığa uygunluk ve safiyet de olması gereken şartlardır. Ayrıca Helal Sertifikalama. Ülke yönetiminin kontrol birimlerine gıda emniyeti konusunda destek hizmeti de sağlar.
 
PEYNİR HAKKINDA
Peynirin sağlık açısından önemi:
 
Peynir, süt ürünleri arasında besin değeri en yüksek olandır, protein, mineraller ve vitaminler gibi esansiyel maddeler bakımından zengin bir kaynaktır. A, B ve E vitaminleri, kalsiyum ve fosfor içerir. Peynir protein açısından sütle aynı gereksinimi karşılayacak değerdedir. Özellikle beyaz peynir ve lor protein açısından zengindir.
100 gram peynir yetişkin bir insanın günlük mineral ihtiyacını karşılar.
Peynir, kolay hazmedilir ve diğer gıdaların hazmolmasına yardımcı olur. Bu özelliği nedeniyle sofraların baş tacıdır.
Peynir, toplam yağ alımını çok az arttırmaktadır. Ayrıca kollesterol oranı en düşük gıdalardan biridir.
Peynirde laktoz yoktur yada çok düşük oranda bulunur. Bu nedenle peynir, sütü sindirmekte zorlanan kişiler için alternatif bir gıdadır.
Peynir, çocuklarda boy uzamasını önemli ölçüde artırır, kemik gelişimine yardımcı olur. Kadınlarda da kemik yapısının güçlü kalabilmesini sağlar. Ayrıca diş sağlığı için vazgeçilmez bir besindir.
 
Peynirin Saklanması:
 
Peynir, 3, 5 C de, ışıksız ortamda (buzdolabında, sebzelik gözünde) saklanmalıdır.
Peynir hemen tüketilmeyecek ise, kendi ambalajında saklanmalıdır. Ambalajı açıldıktan sonra ise mutlaka saklama kabında veya ambalaj malzemelerine sararak korunmalıdır. Aksi taktirde peynir nemini kaybeder, aroması ve lezzeti azalır.
Beyaz Peynir; ambalajı açıldıktan sonra, içme suyuna, yumurta yüzecek kadar tuz eklenerek hazırlanan sıvıda saklanabilir. Böylece peynirin olgunlaşma süreci de devam eder. Peynir dilimler ayrılmadan saklanmalıdır, böylece dış ortamla teması enaza indirilebilir. Kabuklu peynirler (eski kaşar gibi), kabuğu temizlenmeden saklanmalı, temizleme işlemi peyniri tüketmeden hemen önce yapılmalıdır. Krem peynirler mutlaka kendi ambalajı içinde ve kapağı kapalı olarak saklanmalıdır. Kızartma peynirleri tüketilmeden önce 4-5 saat suda bekletilerek suyu azaltılmalıdır.
Beyaz peynir dışındaki peynirler yıkanmaz, su ile temas peynirin lezzet ve aromasının kaybolmasına yol açar.
Beyaz peynirleri keserken, bıçağı ıslatmak peynirin düzgün kesilmesine yardımcı olur.
 
Paketli peynirin avantajları:
 
Servis anında peynirin kirlenmesini önler (teneke açılırken temiz olmayan alet kullanımı, kalıbın tenekeden çıkartılması sırasında eldiven kullanılmaması vs.)
Paketin üzerinde tüketiciyi aydınlatıcı bilgiler bulunur, son kullanma tarihi, besin değeri ve içeriği açıklanır.
Paket, ürünün deforme olmasını önler ve kötü kokuların peynire bulaşmasını önler.
Tüketici paketli peyniri, vakum ambalajını açmadan buzdolabında uzun süre saklayabilir, hemen tüketmek zorunda değildir.
 
Peynir alırken dikkat:
 
Beyaz peynir çok fazla gözenekli olmamalıdır. Gözeneklerin fazlalığı, asitli süt kullanıldığını gösterir.
Beyaz peynir ambalajına çok fazla su salmamış olmalıdır, aksi taktirde olgunlaşmadığı anlaşılır.
Tadıldığında çok fazla ekşilik veren beyaz peynir iyi değildir. Fakat az bir ekşilik de yoğurt kültürünün kullanıldığını gösterir.
Taze kaşar peyniri açık sarı renkte, homojen yapıda, süt kokulu, kolay dilimlenebilir ve az tuzlu olur. Dil peyniri az tuzlu olmalı ve lif lif ayrılabilmelidir.